A.C.T.O.R. ca Organizatie de Suport pentru Corpul European de Solidaritate (ESC)

Acest blog are ca scop promovarea stagiilor de voluntariat finantate prin Corpul European de Solidaritate, la care sa participe tineri cetateni romani cu varste intre 18 si 30 de ani.

Rolul nostru este sa promovam proiecte propuse de partenri, apoi sa recrutam tinerii candidati, urmand ca mai apoi sa le acordam sustinerea necesara dupa cum urmeaza:

1. formare inainte de plecare cu privire la specificul cadrului educativ nonforma si caracterul intercultural al programului de finantare;

2. inrolarea la sistemul de asigurari standard pentru astfel de proiecte;

3. acordarea de asistenta si consiliere in timpul stagiilor de voluntariat;

4. asistenta la finalizarea stagiilor

actor_logo_v1

Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania – A.C.T.O.R.  este identificabila ca organizatie suport pentru proiecte European Solidarity Corp in baza de date specifica cu numarul 2018-1-RO01-KA110-050011

esc

Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania – A.C.T.O.R. este infiintata juridic in februarie 2002.

Misiunea A.C.T.O.R.  : de a le oferi beneficiarilor sai (copii, tineri, adulți) instrumentele de artistice care sa ii ajute a descoperi noi modalități de exprimare, intarindu-le încrederea necesara pentru a-si gasi locul potrivit în comunitate.

Viziunea A.C.T.O.R. : O societate in care exista o comunicare eficienta este cu siguranta societatea pe care o visam cu totii.

„Suntem suma experientelor noastre” a fost un proiect derulat in 2010, cu finantarea Programului Tineret in Actiune, care a generat nasterea acestui site-fost evstrimitere.wordpress.com, care exista inca din anul 2010. De atunci peste o mie de tineri au avut cu ajutorul nostru experiente de voluntariat in context intercultural, care i-au ajutat sa se dezvolte personal si profesional, sa cunoasca mai multe despre valorile culturale universale, sa inteleaga mecanismele pietei muncii in context european si prin cateva cazuri chiar international.

 

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. un proiect minunat …vom mediatiza si noi pe site…succes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s