un nou curs de formare inainte de plecare pe 23 august 2013 la A.C.T.O.R. acasa

Laura Laptoiu si Daniel Costea au venit personal la noi la A.C.T.O.R., vineri 23.08.2013 si de la 8 la 13 am povestit despre ce aventuri urmeaza sa se intample in viata lor de voluntari SEV in urmatoarele luni.

La acest curs au fost prezente permanent , implicandu-se in discutii si dezbateri intr-o conferinta pe Skype-  Ana- Maria Abalasei de la Sibiu si Ioana Ardelean de la Timisoara. Am ales aceasta metoda ca fiind mai simpla si mai ieftina pentru toti participantii.

Cursul a fost centrat pe clarificarea contextului TiA al SEV, pe problemele pe care le ridica socul cultural, au fost prezentate notiuni de igiena relationala si modalitatea de administrare a asigurarii AXXA.

Formula aceasta de curs isi doreste sa incurajeaze cooperarea pe timpul proiectelor intre voluntarii SEV trimisi de A.C.T.O.R, stiindu-se ca mai usor se trece peste probleme vorbind cu prieteni care se gasesc mai mult sau mai putin in acelasi tip de context, decat de unul singur…

Am avut ca invitata pe Valentina Ical, fost voluntar SEV trimis de ACTOR, intoarsa de ceva vreme din Spania.

Laura Laptoiu va fi voluntar in Italia, Ana-Maria Abalasei in Suedia, Ioana Ardelean in Portugalia,  iar Daniel in Danemarca.

Asa cum sunteti obisnuiti pe acest blog, in curand vor aparea si posturile lor cu povesti, imagini, filme…etc despre aventurile ce vor urma…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s