Din proiectul lui Calin Motorga din Germania

In the Maximilian-Kolbe-Schule: Calin Motorga support of the pedagogues in the realization of leisure acitvities in a sportive, artistic and creative domaine during the leisure time after lunch, support of the teachers during special class projects (excursions, workshop-days, camp-weeks, parties etc.) and help with homework
In the Sankt Antonius Home: support of the pedagogues in the evening and leisure time activities of the partialy deaf young people, participation and support of week-end activities.

datele proiectului 1.10.2010- 31.07.2011

Maximilian-Kolbe-Schule DE-21-149-2010-R2

orasul in care se va desfasura proiectul: Rottweil-Hausen

cateva afirmatii ale voluntarului:

„In continuare imi merge de minune aici. Am din ce in ce mai multe activitati si sunt foarte fericit. Iau cursuri de chitara si o sa invat si sa calaresc. Cu germana stau mai bine, dar mai am mult de invatat. Gramatica este grea :).

Munca este usoara si placuta, iar profesoara pe care o ajut mi-a spus ca sunt foarte util si ca ii place cum ma descurc cu copiii”
„Se pare ca cei de aici nu stiu prea multe despre Romania, dar incerc sa ii invat cate ceva. La intrarea in scoala este desenata o harta a Europei pe asfalt. Intr-o zi am intrebat-o pe profesoara pe care o ajut daca poate sa imi arate Romania pe acea harta, iar ea a zis: “Imi pare rau, dar este doar o harta a Europei”, asa ca de atunci le tot arat poze si le povestesc despre Romania. Cred ca o sa le dau si un test :).”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s